F&M Accountancy - Denkt flexibel met de focus op mensen

Accountancy

AccountancyKlaar voor de toekomst

Het hoofdbestanddeel van het vakgebied accountancy is het samenstellen van de jaarrekening van een onderneming. Vanzelfsprekend verrichten wij deze dienst voor u.

Niet alleen de cijfers spreken, maar ook uw gevoel, de kansen en bedreigingen op de markt en uw ambities zijn relevant en zorgen voor het bestaansrecht van uw onderneming. Wij willen daarin graag uw sparringpartner zijn.

De wereld van de accountancy is echter aan het veranderen en richt zich steeds meer op de toekomst. De jaarrekening van het verleden is feitelijk niet meer dan een hulpstuk bij de afhandeling van de fiscale aangiften, maar is niet (meer) het stuurmiddel van de toekomst voor u als ondernemer.

Vooruitstrevende software zorgt ervoor dat u samenwerkt met uw accountant en dat u op alle momenten een inzicht heeft in het reilen en zeilen van uw onderneming. U moet kunnen bijsturen op momenten wanneer u dit nodig acht. Inzicht in de actualiteit is dan van groot belang.

F&M Accountancy is klaar voor de toekomst en kan u hierin begeleiden.Administratie

AdministratieHet gemak dient de mens

Veel ondernemers vragen zich af hoe ze een (financiële) administratie moeten opzetten. Hierin kunnen wij u, op basis van onze jarenlange ervaring, adviseren en begeleiden.
Onze visie is dat dit niet moeilijker gemaakt moet worden dan het is. Wij hebben veel van onze bestaande klanten een systeem aangeleerd dat ook daadwerkelijk eenvoudig werkt. Maak het uzelf gewoonweg niet te moeilijk en houd tijd vrij voor zaken die u wel leuk vindt om te doen.

Bent u starter dan zult u ervaren dat u er niet alleen voor staat. Bent u al wat langer ondernemer dan zult u ervaren dat wij met u meedenken en waar nodig tips en adviezen geven. U bepaalt uiteraard zelf wat voor u het beste werkt. Hierin gaan wij volledig mee.

Wij verzorgen uw financiële administratie, indien u wenst, van A tot Z. Uiteraard kunt u uw financiële administratie zelf verzorgen waarbij wij deze beoordelen en controleren en waar nodig bijsturen. In beide gevallen raden wij u aan dat u van dichtbij op de hoogte blijft van en betrokken blijft bij de resultaten van uw bedrijf.

Wij laten u niet aan uw lot over en u zult ervaren dat als de basis juist is, de (financiële) administratie geen onoverwinbaar obstakel is.

Onze energie zal daarom in het begin van onze relatie vooral gaan naar het opzetten van die basis.

Hoe gaan wij te werk

Wij willen het u niet moeilijker maken dan het is, maar willen wel klaar zijn voor de toekomst. Wij maken gebruik van het online boekhoudprogramma \'Twinfield\'. Het voordeel van online boekhouden is dat de verwerking van uw administratie sneller en efficiënter uitgevoerd kan worden en altijd up-to-date is. Wij vragen u daarom om uw inkoop- en verkoopfacturen in te scannen of door te mailen naar een e-mailadres van 'Newviews'. Dit is onze partner op het gebied van het scannen en herkennen van facturen.
Dat e-facturen binnen een paar jaar meer regelmaat dan uitzondering zal zijn, is een feit. U kunt uw leveranciers de aan u verzonden facturen ook rechtstreeks laten mailen naar het e-mailadres van Newviews' waardoor ook het scannen niet meer door u verzorgd hoeft te worden.
Makkelijk en efficiënt! Ook heeft u hiermee aan uw bewaarplicht voldaan aangezien de digitale facturen altijd oproepbaar zijn in de financiële administratie.

Met behulp van Twinfield is het eenvoudig om financiële gegevens op te vragen die u kunt gebruiken voor het (bij)sturen van uw onderneming en voor het nemen van beslissingen. Voorbeelden zijn:
- Betalen de afnemers wel op tijd?
- Hoe kan ik onze resultaten verbeteren?
- Is het verantwoord om een investering te doen?

Natuurlijk hebben wij hierbij een ondersteunende en adviserende rol. Een ander voordeel van onze software is dat wij in staat zijn om u op afstand van advies te voorzien. U ervaart de gemakken van het heden en de toekomst met online boekhouden.Financieel Advies

Financieel AdviesZonder overleg geen goed advies

Wij willen weten wat u bezighoudt en wat er leeft bij u en binnen uw organisatie.
Waar focust u zicht op? Hierop baseren wij onze adviezen.
U bepaalt en wij denken mee welk scenario het beste bij u en de situatie past.
Ondernemen is soms risico durven nemen en brengt het maken van keuzes met zich mee. Investeert u dit jaar nog in het bedrijfsmiddel waar uw oog op is gevallen of besluit u toch nog even te wachten? Neemt u risico of verzekert u? Zijn uw kostprijzen nog wel actueel? Is een bedrijfsovername zinvol?
Wij maken deze beslissingen voor u eenvoudiger door een financiële onderbouwing op te stellen van de verschillende scenarios. Als uw sparringpartner worden deze beslissingen inzichtelijk, maar vergeet niet, u blijft baas van uw eigen onderneming.Belastingadvies

BelastingadviesLeuker kunnen wij het wel maken

Voor ons is het echt een uitdaging om fiscale mogelijkheden van nu, in de toekomst, maar zeker ook van het verleden zo optimaal mogelijk te benutten. F&M Accountancy is op de hoogte van de meest recente wet- en regelgeving en zorgt er op proactieve wijze voor dat u zo min mogelijk belasting betaalt.
Naast het tijdig indienen van uw belastingaangiften richten we ons ook op een optimale fiscale ondernemingsstructuur. Is een BV-structuur fiscaal optimaal of dient de onderneming verder te gaan als vof? De keuze voor de ondernemingsstructuur is per onderneming verschillend. Fiscale achtergronden of persoonlijke wensen kunnen van doorslaggevende betekenis zijn. Wij helpen u graag om te komen tot de juiste keuze.

Ook voor de aanvraag of wijziging van mogelijke toeslagen waarop u recht heeft, dragen wij zorg. Hierbij houden wij nauwlettend bij of de Belastingdienst ook daadwerkelijk de juiste aanslagen en beschikkingen oplegt, zodat u toekomt waar u recht op hebt.Salarisadministratie

SalarisadministratieWin-win situatie

Groeit uw onderneming en heeft u de knoop doorgehakt om personeel aan te nemen of heeft u al personeel in dienst dan kunt u vanzelfsprekend ook bij ons terecht.

De salarisadministratie wordt door ons uitbesteed en wordt verzorgd door BCS HRM & Salarisadministratie, gevestigd in Den Bosch. Dit is een betrouwbare partner die al ruim 30 jaar expertise heeft op het gebied van HRM & Salarisadministratie. Wel coördineren wij het geheel en voeren altijd controles uit op de ingevoerde variabelen en mutaties. Het voordeel van het uitbesteden van deze werkzaamheden is dat wij tijd overhouden voor bedrijfseconomische analyses en de salarisadministratie wordt gevoerd door een bedrijf dat heel de dag haar zinnen hierop zet.

Bent u goed voor uw werknemers, zijn zij goed voor u! Dit begint met een juiste loonstrook. Voor een indruk van wat BCS HRM & Salarisadministratie voor u kan betekenen, verwijzen wij naar de website van: BCS HRM & SalarisadministratieSchrijf hier uw bericht of stel ons een vraag

Om uw vraag in te dienen graag de uitkomst van de volgende som invullen:
6 + 5 = 

 
NBA

Wij zijn aangesloten bij de NBA. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.

Lees Verder..