F&M Accountancy - Denkt flexibel met de focus op mensen

Frank Wagemakers

Frank Wagemakers

Over Frank: Frank heeft ervaring opgedaan bij kleine en middelgrote accountantsorganisaties. Als adviseur van verschillende organisaties, variërend van kleine tot grote, heeft hij diverse beroepsgroepen en bedrijfstakken leren kennen. Controle van jaarrekeningen en advisering van bedrijven op bedrijfseconomisch gebied behoorden tot zijn takenpakket. Daarbij moet worden gedacht aan vraagstukken ten aanzien van interne beheersing, procesanalyse, optimalisering van administratieve organisaties en fiscale kwesties.

Zijn focus ligt met name op het midden- en kleinbedrijf. Begeleiding van en aandacht voor de mens(en) achter de onderneming, allround en nauwgezet kenmerken zijn manier van werken.
Leeftijd: 39 jaar
Opleiding: - HEAO-Accountancy afstudeerrichting RA aan de Avans Hogeschool in Breda
- HEAO-Accountancy afstudeerrichting AA aan de Avans Hogeschool in Breda
Register: Ingeschreven als Accountant-Administratieconsulent met certificeringsbevoegdheid onder lidnummer 10563 in het accountantsregister.
Frank Wagemakers

Marieke Wagemakers-van Uden

Marieke Wagemakers-van Uden

Over Marieke: Marieke heeft ervaring opgedaan bij één van de 'grote-vier'. Zij heeft bedrijven op gebieden als administratieve organisatie en interne beheersing, procesanalyses, opzet en optimalisatie van managementinformatie, risicomanagement en overige financieel gerichte vraagstukken geadviseerd. Deze werkzaamheden voert zij ook uit in haar functie als adviseur Planning & Control bij de Gemeente Uden.

Pragmatisch, veelzijdig en een hands-on instelling karakteriseren haar manier van werken.
Leeftijd: 39 jaar
Opleiding: - HEAO-Accountancy afstudeerrichting RA aan de Avans Hogeschool in Breda
- Postdoctoraal Accountancy aan de Universiteit van Tilburg
Register: Ingeschreven als Registeraccountant onder lidnummer 17217 in het accountantsregister.
Marieke Wagemakers-van Uden

Ervaring

Ervaring Inmiddels hebben wij ruim 15 jaar ervaring in de accountancy en hebben we "de keukens" van diverse kleine en grote bedrijven gezien. Veel ervaring hebben we opgedaan in het begeleiden van startende ondernemers. De ervaren ondernemer bieden wij die ondersteuning die hij of zij wenst. Onze interesse ligt in de MKB-praktijk. Aan tafel met de ondernemer, sparren met die ondernemer, maar zeker ook interesse tonen in diezelfde ondernemer maken het accountantsberoep juist zo leuk.Focus & Mensgericht

Focus & Mensgericht Focus
Onze focus ligt op u als ondernemer. Uw focus dient te liggen op uw onderneming. Daar probeert u het maximale uit te halen waarbij wij u graag van advies voorzien.
Onze nadruk ligt met name op de focus van uw toekomst en die van uw onderneming.

Mensgericht
Het poppetje in ons logo laat zien dat wij niet alleen geïnteresseerd zijn in uw onderneming, maar ook in de mens hierachter. Uw financiële zorg is onze uitdaging. Als "huisarts" van uw onderneming bouwen we een vertrouwensrelatie op waarbij wij het zeer belangrijk vinden om op een persoonlijke manier met elkaar om te gaan. Dit geldt zowel voor ons bij het proactief adviseren als voor u en ons bij het regelmatig communiceren. Samen communiceren op een voor beide partijen prettige wijze zorgt ervoor dat wij u van goed advies kunnen voorzien.Flexibel & Meedenkend

Flexibel & Meedenkend Flexibel
Flexibel betekent dat wij naast kantoortijden ook in de avonduren voor u beschikbaar zijn. Ondernemen is uw kerntaak en daarvoor maken wij graag plaats. Ook samenwerking op afstand behoort tot de mogelijkheden en u hoeft niet te verwachten dat voor elk telefoontje een factuur wordt gestuurd.

Meedenkend
Van een ongevraagd telefoontje of advies hoeft u niet versteld te staan. Wij filteren graag de wijzigingen in wet- en regelgeving op financieel en fiscaal gebied om u tijdig te informeren over de mogelijkheden die deze voor u met zich meebrengen.
Wij houden te allen tijde vast aan onze professioneel-kritische instelling, maar zullen u, met inachtneming van wet- en regelgeving, wijzen op eventueel te behalen fiscale voordelen en begeleiden om financieel-economische vraagstukken zo optimaal mogelijk uit te werken.Onze Visie

Onze Visie Onze branche verandert. Cliënten worden mondiger en zijn meer en meer voorbereid als ze met ons in gesprek zijn. Gelukkig maar. Wij willen meegaan met de tijd en klaar zijn voor de toekomst. Wij willen u met onze organisatie en automatisering op proactieve wijze adviseren. Hierin past vooruitstrevende software waardoor uw boekhouding op korte termijn voor u en ons een geoliede machine is.

Onze rol dient van adviserende aard te zijn. Wij vinden het belangrijk om vooral vooruit te kijken en niet alleen een rapport samen te stellen over het verleden. Onze werkzaamheden bestaan niet meer hoofdzakelijk uit het op juiste en volledige wijze verwerken van uw financiële administratie. Hiervoor bestaat moderne software die dit werk voor ons uit handen neemt.

Tenslotte willen wij het u en ons niet te moeilijk maken. Wij begeleiden u bij het ordenen van uw administratie op een wijze dat dit eenvoudig en overzichtelijk voor u is of wordt. Hierdoor kunnen wij u van goed advies voorzien en is het voor u niet steeds weer een enorm obstakel om uw administratie bij te werken.

Met behulp van ons complete pakket kunnen wij u zo goed mogelijk adviseren!

Wij denken flexibel met u mee en focussen ons op u als mens.Schrijf hier uw bericht of stel ons een vraag

Om uw vraag in te dienen graag de uitkomst van de volgende som invullen:
3 + 9 = 

 
NBA

Wij zijn aangesloten bij de NBA. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.

Lees Verder..